Computercursus op maat

Een laptop, pc, tablet, smartphone ze zijn tegenwoordig net als de digitale wereld niet meer uit ons leven te denken maar toch zijn er voldoende mensen die hier niet mee weten om te gaan of het enorm lastig vinden. Alles gaat tegenwoordig per mail of via internet en daarom hebben wij nu speciaal voor deze doelgroep computercursus op maat bij u thuis. Denk hierbij aan iets simpels zoals een e-mail versturen, advertentie op marktplaats plaatsen tot aan cd/dvd branden.  We kunnen ook kijken naar social media applicaties zoals WhatsApp, Facebook, Instagram, etc.

We zien regelmatig gebeuren dat de jeugd van tegenwoordig heel goed is in het omgaan met de digitale tijdperk en elektronica apparatuur alleen hebben ze eigenlijk weinig tot geen tijd, geen zin en of geen geduld om deze kennis te delen met zijn ouders, kennissen of familieleden. Hier springen wij op in. Wij hebben wel het geduld en kunnen ons heel erg goed in uw schoenen verplaatsen. Wij maken speciaal tijd voor u vrij en stellen samen met u een computercursus op maat bij u thuis.

Hoe gaan we te werk;

Allereerst maken we een kennismakingsafspraak zodat we meteen kunnen inventariseren hoe ver u bent qua omgang met de pc/laptop. Tegelijkertijd inventariseren we wat u allemaal wilt leren en in welke volgorde. Mocht u bepaalde apparatuur niet hebben is dit geen ramp dan nemen wij leenapparatuur mee. De cursusfrequentie kunnen we samen bepalen. De meest gekozen frequentie in het begin is wekelijks 1 maal 1 uur. Na iedere cursus geven we je ook opdrachten mee zodat u blijft oefenen en oefening baart kunst. Als u eenmaal akkoord bent met ons voorstel dan kunnen we van start en proberen wij u op uw tempo  het lesmateriaal bij te brengen.

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u andere vragen neem dan direct contact op met ons. U kunt ons op werkdagen van 8 tot 8 bereiken op 0624204744 voor een offerte op maat of mail ons via de contactpagina.

 

advies (1)